Kultury bakterii CLC
Wybierz wariant
Poszczególne warianty mogą różnić się ceną
Zapytaj o produkt
Administratorem danych osobowych jest Artiser spółka z ograniczoną odpowiedzialnością. Przetwarzamy je w celu przesłania odpowiedzi na zapytanie. Więcej informacji dotyczących przetwarzania danych osobowych znajduje się w polityce prywatności.
Udostępnianie karty produktu
Wystaw opinię o produkcie
Opis
Kultury starterowe ARTISER CLC
Wyselekcjonowane, skoncentrowane i liofilizowane komórki bakterii mlekowych przeznaczone do bezpośredniego zaszczepienia mleka.
ARTISER CLC to kultury termofilne, charakteryzujące się znakomitym ukwaszeniem i wysoką odpornością na ciepło. Stworzone w celu uzyskania wyjątkowych rezultatów i powtarzalności.
Idealne do produkcji:
- Serów z masy parzonej np.
- Mozzarella
- Scamorza
- Provolone
- Caciocavallo
- Serów dojrzewających
Szczepy:
- Streptococcus thermophilus
Dawkowanie:
- 2g / 100 Litrów mleka
Spróbuj jakości popartej doświadczeniem.
PRZECHOWYWAĆ W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU W TEMP. -18 * C
Nasze kultury dostępne są w kilku rotacjach fagowych, aby skutecznie eliminować namnażanie się bakteriofagów.
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.
Wystaw opinię o produkcie
Kultury bakterii mlekowych ARTISER CLC to wyselekcjonowane , skoncentrowane i liofilizowane komórki bakterii mlekowych charakteryzujące się znakomitym ukwaszeniem, wysoką odpornością na ciepło i doskonałą proteolizą.